Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360051028-602
Ingatlan ára: 4.400.000 EUR
Elérhetőség: +36-308943779

Az ingatlan értékesítője

Komjáti Zoltán

Komjáti Zoltán

DELTA Home List Ingatlaniroda

Üzenet a hirdetőnek:

ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest VI.
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
ház
Alkategória:
villa
Lakóterület:
1400 m2
Szobák száma:
11
Építés éve:
1896
Ingatlan állapota:
felújított
Épület emelet száma:
3
Ingatlan szint száma:
4
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Ipari áram:
bevezetve
Telefon:
bevezetve
Komfort:
luxus
Parkolás:
telken parkoló
Lift:
van

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Légkondicionált
 
Biztonsági rendszer
 
Riasztórendszer
Környezet:
Belváros
 
Posta a közelben
 
Iskola a közelben
 
Városközpont
 
Bank a közelben
 
Park a közelben
 
Csendes úton
 
Rendezett környék
 
Óvoda a közelben
Közlekedés:
Buszmegálló a Közelben
 
Troli megálló a közelben
Külső jellemzők:
Rendezett kert
 
Automata kapu
 
Kerti világítás
 
Térburkolat
 
Fém kerítés

Leírás

Benczur Villa...

A kiadó, vagy eladó ingatlan egy teljesen felújított romantikus palota Budapesten, a milleniumi környék szívében a Benczúr utcában található. Az önálló telken álló három kettő szintes palota, 1896-98 között épült eklektikus stílusban. A ház mind a négy oldala kertkapcsolatú, így körbejárható és minden oldalán ablakok is vannak. A homlokzat körben tagolt, változatos és rendkívül gazdag épületszobrászati elemekben. A palotán található két torony, számos erkély és terasz csak fokozza a romantikus hatást.

Az alagsor – a kert felől külön bejáraton közelíthető meg – teljes értékű helységekből áll, kertre néző nagyméretű ablakok biztosítják a megfelelő mennyiségű fény és levegő beáramlását. Stílusos, belsőépítészeti igénnyel kiépített terek jellemzik, iroda, stúdió, műterem céljára szolgáló szobákból és szervizhelységekből áll.  
-magasföldszint és az első emelet korabeli hangulatot árasztó, gazdag stukkózású, magas szinten felújított lakások, melyek leginkább rezidenciák, vagy presztízs irodák céljára alkalmasak. Megközelítésük az épület főbejáratán, reprezentatív lépcsőházon keresztül lehetséges.  A tetőtérben egy többszintes modern lakás található, minden elképzelhető luxussal. Tetőkert és külön kilátó tetőterasz is tartozik hozzá, klimatizált helységekből áll, s külön lifttel közelíthető meg, mely a kertszintről indul és csak a lakásban áll meg. A lakáshoz összesen hat hálószoba tartozik. > > Az épület díszkivilágítással és teljes biztonsági rendszerrel van ellátva. Az ősfás kert rendezett, parkosított. Egy részét díszburkolat fedi, mely parkolóként szolgál. A parkoló ranzsírozással legalább tíz, anélkül legfeljebb öt autó fogadására képes. Az épület az alagsorban recepció ill. őrszolgálat céljára alkalmas helységgel is rendelkezik. A palota közvetlen szomszédságában, egy hasonló stílusú épületben az ENSZ Világélelmezési Irodája kapott helyet. Az épülettel szemben szálloda működik. Amennyiben az ingatlant egy diplomáciai testület bérli ill. vásárolja meg, az utcán, a telek teljes szélességében a parkolóhelyek államilag biztosítva szintén rendelkezésre állnak. Ez további tíz autó számára jelent parkolási lehetőséget. Az épület max. négy egységre bontható. Ez szintenként egyegy bérleményt jelent.