Transaction details

Státusz: Eladó
ID: 360051028-164
Property price: 0 HUF
Contact: +36-308943779

Property salesman

Komjáti Zoltán

Komjáti Zoltán

DELTA Home List Ingatlaniroda

Message to the advertiser:

PRINT THIS PAGE

Share

Basics

Location:
Budapest II.
Transaction type:
Eladó
Main category:
ház
Sub category:
társasház
Living area:
660 m2
Lot size:
408 m2
Numer of rooms:
16
Year of construction:
1930
Condition of the property:
átlagos állapotú
Number of floors in building:
5
Orientation:
Észak
View:
utcára néző
Attic:
Can be built
Utility water:
bevezetve
Utility channel:
bevezetve
Utility gas:
bevezetve
Utility power:
bevezetve
Utility factory power:
bevezetve
Phone:
bevezetve
Heating:
gáz (cirkó)
Conveniences:
összkomfortos
Parking:
beálló (felszíni nyitott)

Features

Belső jellemzők:
Riasztórendszer
 
Internetkapcsolat
 
Biztonsági rendszer
Környezet:
Strand/Fürdő a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Bank a közelben
 
Rendezett környék
 
Iskola a közelben
 
Templom a közelben
 
Park a közelben
 
Bevásárlóközpont a közelben
Közlekedés:
Villamosmegálló a közelben
 
Buszmegálló a Közelben
 
Metrómegálló a Közelben
 
HÉV megálló a közelben

Description

IDEGENFORGALMI, -WELLNESS, -FOGÁSZATI, -EGÉSZSÉGÜGYI GYÓGYTURIZMUS! REMEK BEFEKTETÉS!

Budapest, II. kerületének, egyik legfrekventáltabb helyén, kiemelt övezetben, - a Vizivárosban, - idegenforgalmi látványosság közvetlen környezetében, a Külügyminisztérium és a Kanadai Nagykövetség mellett, valamint a Király-Gyógyfürdő épületkomplexum tőszomszédságában, Buda új Banknegyedében, (CIB Bank, Erste Bank, Raiffeisen Bank), a 30-as években épült, belbudai, többlakásos ház saját, zárt belső-kerttel (9 lakás, + 2 tetőtér, valamint 2 üzlethelység saját terasszal), - esetleg ingatlan-beszámítással eladó.  

Az érvényes rendezési terv és az ingatlan idegenforgalmi nevezetességekhez való közelsége miatt, kiválóan alkalmas kisebb szállodának, panziónak, vagy appartman-lakások kialakítására, valamint ingatlan-, egészség-, gyógyturizmus-fejlesztésére, wellness-központ, cégközpont kialakítására. Kiemelkedő turisztikai -és a környéken egyedülálló módon, csendes, parkosított, műemléki környezetben helyezkedik el.   Mivel a gyógy-turizmus, valamint az egészség-turizmus fejlesztését a Széchenyi-tervhez, valamint a fogászati gyógy-turizmushoz kapcsolódóan is elsőként –és kiemelten kezeli a Kormány, így a fejlesztésre, - a Széchenyi-terv és a fogászati gyógy-turizmus pályázatain keresztül, - valamint Uniós-támogatás pályázat útján igénybe vehető.

Az ingatlan, - főként stratégiai elhelyezkedése révén, - a környezete jövőbeni hasznosítására tekintettel, tisztán pénzügyi befektetésre is alkalmas. Egy nagyobb léptékű, a Király-Gyógyfürdőhöz kapcsolódóan, egy komplex területfejlesztési hasznosításhoz, lehetőség lenne turisztikai- és idegenforgalmi szempontból, ennek az ingatlannak a bevonására is.   Az ingatlan eltér az átlag-kínálattól, különös tekintettel arra, hogy egy esetleges Befektető a gyógyvízre, valamint a Király-Gyógyfürdőre szeretné építeni az idegenforgalmat, melynek alapját az adhatja, hogy az ingatlan közvetlenül a Király-Gyógyfürdő mellett helyezkedik el, így a Gyógyfürdőhöz közvetlenül kapcsolható, - esetleg egy fűtött átjáróval, - mely egy komplex hasznosítást tesz lehetővé.    

Az Ingatlan a  Király-Gyógyfürdőhöz és a négycsillagos hotelhoz kapcsolható, esetleg a szálloda bővitéseként, - müködtethető Egészségügyi-Centrumként /egészség- gyógy-turizmus/ gyógyászati,- Wellness-részlegként, Orvosi Rendelőként, pld: Fogászat /fogászati-gyógyturizmus/, plasztikai-sebészet, gyógy-masszás, bármilyen orvosi ellátás, mely az idegenforgalomra, valamint a gyógy-turizmusra is épithető.   Ezen kivül kiválóan alkalmas Cég-képviseletnek, Cég-Központnak, Magán-Klinikának,  Idősek-Otthonának, magán-iskolának -és óvodának, Oktatási-Központnak, Stúdiónak, valamint Konferencia-Központnak!   Magas presztizsű környék, különleges hangulat, kiemelkedő turisztikai-, idegenforgalmi központ, gyógyturizmus, wellness-központ, remek befektetés!